Η Gear UP είναι ένα νέο Brand Name  που αφορά κυρίως τους Gamers,  ο σκοπός του είναι να παρέχει υψηλών απαιτήσεων αξεσουάρ στην χαμηλότερη δυνατή Τιμή.

Με γνώμονα λοιπόν την ανάγκη να υπάρχει κάτι οικονομικό που να παρέχει ποιοτική προστασία στις κονσόλες μας, δημιουργήθηκε η ιδέα για το Brand Gear Up, Πιο συγκεκριμένα η αφορμή ήταν η ανάγκη για προστασία του Nintendo Switch όπου θα μπορείς να το αποθηκεύσεις μαζί με όλα του τα παρελκόμενα αλλά και όλα τα παιχνίδια της συλλογής σου. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει το Nintendo Switch του μαζί του στις διακοπές και να το έχει καλά ασφαλισμένο, και να μπορεί να  έχει μαζί με το Dock, τον Φορτιστή του, το Nintendo Pro controller, τα έξτρα Joycons, και τέλος τα αγαπημένα σου 21 παιχνίδια που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να περάσεις ξέγνοιαστα.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το πρώτο μας μέλος της οικογένειας της Gear Up, το οποίο δεν είναι άλλο από την Large Deluxe Nintendo Switch Travel case. Η πιο "σκληρή" θήκη μεταφοράς για Nintendo switch είναι γεγονός αφού είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της πιο φορητής - επιτραπέζιας κονσόλας της Γενιάς, Με σκληρό περίβλημα EVA που την κάνει σχεδόν αδιάβροχη, έρχεται με θέσεις από αφρό που θα προστατέψει το Switch / Switch Oled από απρόσμενες πτώσεις χωρίς να πάθει την παραμικρή Γρατζουνιά. Διαθέτει χωρίσματα, για το Dock, για τα Joycons, για έξτρα χειρηστήριο, με 21 υποδοχές για τα αγαπημένα σου παιχνίδια, έξτρα χώρισμα για τα καλώδια.

Για τον Λόγο ότι μπορεί να θέλετε να την βάλετε την Large Deluxe Nintendo Switch Travel Case στον ώμο, φροντίσαμε να την εξοπλίσουμε με λουράκι για να μπορέσετε να την έχετε πάντα μαζί σας και να την κουβαλάτε όπως εσείς θέλετε.

Το Brand Name  Gear Up είναι σαφώς εμπνευσμένο από την αγγλική λέξη εξοπλίσου, για το λόγο ότι ένας Gamer είναι πάντα εξοπλισμένος με τα αγαπημένα του αξεσουάρ ώστε να απολαμβάνει περισσότερο τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Για αυτό λοιπόν Gear Up and Level Up Your Game!!