Menu
Your Cart

Valve Steam Deck 64Gb Console

Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
New Παράδοση έως 30 ημέρες
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console
Valve Steam Deck 64Gb Console

  • Απόθεμα: Παράδοση έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: RETRO-0002
  • Βάρος: 1.00kg
Εμφανίσεις: 1099
€539.90
Μεταφορικά από 2€ με την Boxnow
Σας δίνουμε την επιλογή για χαμηλά μεταφορικά με την BoxNow από 2€ (Βασική προϋπόθεση η ύπαρξη Locker στην περιοχή σας)
Εγγύηση Τιμής
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
Μοναδικά Προνόμια Μελών
Cashback επιβράβευση για κάθε αγορά, Μοναδικές προσφορές, Ειδικές εκπτώσεις

Το νέο SteamDeck από την Valve ήρθε στηνGameMart.gr. Πάρε τα αγαπημένα σου παιχνίδια που παίζείς στο PC Μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αν έχεις ήδη λογαριασμό στο Steam για προσωπικό υπολογιστή, μπορείς άμεσα να έχεις ολόκληρη την βιβλιοθήκη παιχνιδιών, τα αγαπημένα, τους φίλους και τις άλλες ρυθμίσεις σου και στο Steam Deck! Δηλαδή, είναι η ίδια λογική λειτουργίας όπως και στο PC, ενώ θα μπορείς να παίξεις multiplayer games και να επικοινωνείς με τους φίλους σου. Επιπρόσθετα, μην λησμονείς την τεράστια βάση σε χρήστες και βιντεοπαιχνίδια του Steam. Άλλωστε, η προσφερόμενη βιβλιοθήκη είναι τεράστια και με συχνές και πολλές προσφορές!

Valve Steam Deck 64 Gb Console
To Steam Deck φανερά εμπνευσμένο από την Nintendo και την επιτηχημένη της κονσόλα Nintendo switch, δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τον ανταγωνιστή του και είναι έτοιμο να αναβαθμίσει την gaming εμπειρία σου!
Το νέο σύστημα της Valve είναι σχεδιασμένο και βελτιστοποιημένο για handheld gaming και έτσι έχει εξαιρετικές επιδόσεις με σωστή ενεργειακή συμπεριφορά. Ειδικότερα, συνδυάζει Zen 2 CPU με RDNA 2 GPU, έχει οθόνη αφής 7 ιντσών (όπως το νεότερο Switch OLED), ενσωματωμένα χειριστήρια (με thumbsticks αριστερά και δεξιά, trigger και back κουμπιά, αλλά και panel αφής), διαθέτει ασύρματη δικτύωση, ενώ υποστηρίζει και USB-C θύρα και microSD slot (για επέκταση αποθήκευσης).
Τα στερεοφωνικά ηχεία του Steam Deck έχουν μεγάλη ισχύ. Ένα ενσωματωμένο DSP παρέχει καθαρότητα και ένα ευρύ σκηνικό ήχου για μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Συνδέστε τα αγαπημένα σας ακουστικά ή χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα για να συνομιλείτε με τους φίλους σας.
Η ενσωματωμένη μπαταρία 40 βατώρων του Steam Deck παρέχει αρκετές ώρες παιχνιδιού για τα περισσότερα παιχνίδια. Για ελαφρύτερες περιπτώσεις όπως μετάδοση παιχνιδιού, μικρότερα 2D παιχνίδια ή περιήγηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να αναμένετε να λάβετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής που είναι περίπου 7 – 8 ώρες.
** Η βάση στήριξης πωλείται χωριστά.
Steam Deck 64Gb console
 
 
Το Steam Deck™ είναι ο πιο ισχυρός παιχνιδο-υπολογιστής χειρός στον κόσμο
Συνεργαστήκαμε με την AMD για να δημιουργήσουμε το προσαρμοσμένο APU του Steam Deck, βελτιστοποιημένο για παιχνίδι χειρός. Είναι μια πανίσχυρη μονάδα Zen 2 + RDNA 2, που παρέχει αρκετές επιδόσεις ώστε να εκτελεί τα τελευταία παιχνίδια AAA σε ένα πολύ αποδοτικό πλαίσιο κατανάλωσης ρεύματος.
Οθόνη 7 ιντσών!
Πληκτρολογήστε και αγγίξτε μέσω της διεπαφής του Steam με τη χωρητική οθόνη πολλαπλών σημείων αφής του Deck.
 
 
Επιφάνειες αφής
αίξτε παιχνίδια υπολογιστή που δεν είχαν σχεδιαστεί ποτέ για να είναι χειρός. Με αυξημένη ακρίβεια και προσαρμοστικότητα, οι επιφάνειες αφής σάς δίνουν επίσης ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν παίζετε παιχνίδια βολών πρώτου προσώπου γρήγορου ρυθμού.
 
 
Γυροσκόπιο
Με ενσωματωμένους μοχλούς IMU και χωρητικής αφής, το Deck σάς βοηθάει να στοχεύετε καλύτερα. Μετακινώντας τη συσκευή στον χώρο μπορεί να επιτύχετε μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τη χρήση μόνο του μοχλού ή της επιφάνειας αφής.
 
 
Παίζει ωραία με όλα τα περιφερειακά σας
Το Steam Deck είναι έτοιμο για Bluetooth, και η θύρα USB-C μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη εισόδου/εξόδου. Θέλετε να έχετε ένα τουρνουά μάχης εν κινήσει; Γίνεται. Θέλετε να παίξετε με το Bluetooth ποντίκι και πληκτρολόγιο σας; Γίνεται. Θέλετε να συνδέσετε τα αγαπημένα σας Bluetooth ακουστικά; Είστε έτοιμοι.
 
 
Το Deck μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόρασή σας
Το Deck μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόρασή σας, στην οθόνη ή ακόμα και στην παλιά οθόνη CRT σας αν έχετε τα σωστά καλώδια. Όταν είναι συνδεδεμένη, η θύρα USB-C του Steam Deck μπορεί να μεταφέρει βίντεο, ήχο, είσοδο κλπ. Απλά συνδέστε τα περιφερειακά σας ή χρησιμοποιήστε τη Βάση, και είστε έτοιμοι.
 
 
Υπάρχει επίσης και μία βάση
Ο Σταθμός Βάσης του Steam Deck™ στηρίζει το Steam Deck σας ενώ συνδέεται σε εξωτερικές οθόνες, σε ενσύρματο δίκτυο, σε περιφερειακά USB και σε τροφοδοσία ρεύματος. Είναι τέλειος για να επεκτείνετε το Steam Deck σας και να έχετε περισσότερους τρόπους παιχνιδιού.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha